Woordzoeker Nieuwjaar geplaatst op 26 december 2021

Woordzoeker Nieuwjaar

Op zoek naar een leuke woordzoeker? Hier heb je een kleurplaat en woordzoeker ineen!


Het jaar komt weer bijna op het einde en dan vieren we traditioneel Oud en Nieuw. Afscheid van een oud jaar en op naar een nieuw jaar! Dat gaat uiteraard gepaard met kenmerkende vuurwerk, oliebollen enz.

Een leuke manier om eens te speuren of je ook de woorden kan vinden die symbolisch zijn voor Oud en Nieuw! Het leuke is om dit te doen met een woordzoeker! De eerste woordzoeker is er eentje om te kleuren en om woorden te zoeken! Dubbel pret dus! Daaronder nog twee woordzoekers met hetzelfde thema.. Nieuwjaar!

Deze leuke woordzoekers zijn tot stand gekomen in samenwerking met De Knutseljuf Ede. Ze kan heel leuke dingen tekenen en uitwerken. Samen bedenken we deze leuke dingen voor onze volgers om zo veel creatief zoekplezier te geven!

p.s. We zijn uiteraard erg benieuwd naar jullie ingekleurde exemplaren van de onderstaande kleurplaat, deel je een foto met ons? Dat zetten we deze er zeker bij!

Op zoek naar meer leuke Oud en Nieuw inspiratie, hapjes, kleurplaten en blockposters? Klik dan hier!

#woordzoeker #oudennieuw #nieuwjaar #oudjaar #feest #kleuren #kleurplaat #deknutseljufede #creametkids

Dit blog bevat affiliatie links


Gepost op: zondag 26 december, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.