Maak je eigen herfst schatkist geplaatst op 17 oktober 2021

Maak je eigen herfst schatkist

Op zoek naar een schat? Zoek natuurschatten met je eigen gemaakte schatkist!


Een vorige keer maakten we uit de Knutselbox.nl een leuke spin in een web en pompoenen .Het waren 2 van de 8 knutselactiviteiten die je kan maken met een complete knutseldoos. In die doos ( Hallo Herfst) zitten alle toebehoren en vele leuke extra’s.

Vandaag gaan we een herfst schatkist maken! Niet zomaar een schatkist maar een verzameldoos voor alle natuurschatten! De bedoeling is dat je d.m.v een doos en bijbehorende plaatjes op zoek gaat in het bos. Je zoekt de natuurmaterialen in een doos tot hij helemaal compleet is.. extra leuk als je het bos in gaat en in de herfstvakantie! Wandelen is natuurlijk al fijn om te doen. Door rond te kijken en te zoeken leer je ook meer over het bos. Misschien ze ook nog wel paddenstoelen? En welke soorten bomen zie je allemaal die je kent?

Maar om dit te kunnen maken is het natuurlijk handig een mooie sorteerdoos schatkist te maken. Die maken we met de materialen van de Knutselbox.nl Voor deze knutsel-doe activiteit zit er in het pakket een blanco eierdoos, een vel met afbeeldingen en een deksel opdruk.

Je knipt zelf de kaartjes uit ( iets kleiner uitknippen i.v.m. bolling deksel) en plakt ze met knutsellijm ( Collall) vast aan de binnenzijde van de doos. Bovenop de deksel van de eierdoos komt het schatkist etiket. Plak het daar op vast met lijm.

En nu … het bos in en goed rondspeuren.. ga jij alle schatten vinden? Alvast veel knip en plakplezier en geniet van de verzamelactiviteit in het bos!

#schatkist #natuurschatten #speuren #bos #herfstactiviteit #Herfstvakantie #knutselen #plakken #knippen #zoeken #knutselbox #creametkids

Dit blog bevat affiliatie links


Gepost op: zondag 17 oktober, 2021

Misschien ook leuk!

We hebben hier nog een paar leuke knutsels neergezet.

...
Mirelle
Leuk dat je hier een kijkje komt nemen! Je kan hier van alles vinden om te doen samen met kinderen. Kan je iets niet vinden? Vraag het dan gerust. Veel plezier met rondkijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.